måndag 6 april 2009

3,4,5 april


Hej är hemma nu! nu kommer lite vad som har hänt i helgen:


fredag: efter skola fick jag skjus hem. Sedan var det samling på¨jysk kl 16.15. Sedan bar det av till Örebro. När vi väl var där så packade vi upp sedan halv tio åkte vi till matchen mopt Ale förlorade med 1-0. sedan vart det hem kom inte till skolan förän kl.01.00. sedan var det sova


Lördag: vaknade 6.20 av att KajsaP mobil ringde. sedan gick vi och åt frukost. 11.45 var det match mot Lillån. Vann med 3-1. Sedan var det till skolan. Sen match igen kl.19.15 mot sigtuna. Vann med 1-0. Sedan vart det och kolla på p-96 8-delsfinal förlorade på straffar. sedan vart det till skolan och sedan vid halv tolv var vi tvugna att sova.


Söndag:

Gick upp 7.00 åt frukost sedan var det till att städa lite sedan vart det 8-delsfinal mot enköping. Vann med 4-2 sedan vart det direkt till nästa hall och spela kvartsfinal mot Häljarps. Då förlorade vi på straffar. Fast vi var det bättre laget. Sedan var det till skolan och städa. Sedean bar det av till Gustavik:) fett kul vi hade sedan åkte vi hem kl. 17.00 ungefär var hemma halv sju. Sedan var det bara slappa och kolla på film:)


Tack för det underbara helgen tjejer<3<3<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar